Detailhandel

Alt til detailhandlen

Vi leverer alt til detailhandlen, når det drejer sig om køle- og fryseanlæg, opvarmning, klimaanlæg, varmegenvinding til varmt forbrugsvand og rumvarme.

Alle vores montører er naturligvis alle veluddannede, og har efterfølgende taget de nødvendige kurser og den efteruddannelse, der skal til, for at møde vores høje standard. Hos Færch Morsø Køl går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Uanset om du er købmand eller anden erhvervsdrivende, kan du få brug for afkøling. Enten af dine lokaler eller din maskinpark. Herunder kan du se et udpluk af de services vi tilbyder. 

  • Vil du vide mere?
    Kontakt venligst
  • Søren Færch
    Tel: 96 76 12 24

Køling

Færch Morsø Køl ApS tilbyder kvalitetskøle- og frostrum fra bl.a. MISA, Isomaster m.fl.

Køle- og fryserummene opbygges af højisolerede standardmoduler, og leveres i alle størrelser og udformninger, så vi kan skræddersy et rum til netop dine behov.

Alle rum udstyres med tilbehør efter behov, fx glasdørsfront, hyldesystemer, person- og temperaturalarm. Derudover findes der mange muligheder inden for dørvalg; alm. hængslede døre, svingdøre,  hejseporte m.v.

Paneltykkelser efter opgave 60-140mm.

Alle rum har en lakeret og meget rengøringsvenlig overflade. Vi har mange års erfaring med dimensionering, installation og montage af køle- og fryserum. Det er din garanti for, at du får professionel rådgivning og en langtidsholdbar løsning, der matcher dine behov.

Opvarmning

Varmepumper anvender luftens naturlige varme til at producere varmeenergi til din ejendom både sommer og vinter, hvilket er en billig og effektiv løsning til dig, som gerne vil spare penge på din varmeregning.

Varmepumper kommer i tre varianter: Luft til luft, luft til vand og jordvarme.

ISO 9001

Færch Morsø Køl er ISO 9001 certificeret til salg og dimensionering af varmepumper og køleanlæg. Opstilling, montering, idriftsætning, årlige eftersyn, reparation, vedligeholdelse og nedlukning af varmepumper og køleanlæg.

Det betyder, at du kan være sikker på at kvaliteten af vores arbejde og vores produkter altid lever op til gældende standard.

Service og eftersyn

Varmepumper og køleanlæg med mere end 1 kg. kølemiddel er lovmæssigt forpligtet til et årligt eftersyn. Dette skal sikre at anlægget lever op til de krav der bliver stillet til det og det ikke udgør en sikkerhedsrisiko.

Færch Morsø Køl tilbyder selvfølgeligt dette eftersyn, men kan også tilbyde dig en serviceaftale, der passer perfekt til dig og dine behov. Det vil sige, at du altid er sikker på at dit køleanlæg eller dine varmepumpeløsning fungerer perfekt.

  • Køling

    her en alternativ måde at skrive om køling, hvor det er en del af en fold-ud funktion. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  • Opvarmning