Varmepumper

Varmepumpe

Varmepumper anvender luftens naturlige varme til at producere varmeenergi til din ejendom, både sommer og vinter, hvilket er en billig og effektiv løsning til dig, som gerne vil spare penge på din varmeregning.
Varmepumper kommer i tre varianter: Luft til luft, luft til vand og jordvarme.

Færch Morsø Køl kan let finde præcist den løsning, der passer perfekt til din bolig eller ejendom. Vi leverer og installerer moderne varmepumper, der kan skaffe dig store besparelser og komfortforbedringer i forhold til det anlæg, du havde før.
Vi har mange års erfaring indenfor installation og montering af varmepumper, og vi bestræber os på, at opfylde de krav og ønsker, I måtte have til et nyt anlæg. Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden. Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder udelukkende med anerkendte leverandører som Thermia, Panasonic, Mitsubishi, Hitachi, Clivet og Kronotherm.
  • Vil du vide mere?
    Kontakt venligst
  • Gunnar Søndergaard
    Tel: +23 24 03 11

Luft til luft

En billigere løsning, der fungerer godt i sommerhuse eller som supplement til olie eller gas i helårsboliger. Varmepumpen er ikke så dyr, men besparelsen heller ikke så stor.

Luft til Luft-varmepumper giver kun rumvarme. 

Luft til vand

En god løsning til helårshuse, der giver en rigtig god besparelse i forhold til opvarmning med oliefyr. Løsningen kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme. Samtidigt skal du have plads til en udedel udenfor huset. Udedelen kan have en lyd, der kan høres. 

Luft til vand-varmepumper kan give både varmt brugsvand og rumvarme.

Lovpligtigt eftersyn

Varmepumper og køleanlæg med mere end 1 kg. kølemiddel er lovmæssigt forpligtet til et årligt eftersyn. Dette skal sikre at anlægget lever op til de krav der bliver stillet til det og det ikke udgør en sikkerhedsrisiko.

Færch Morsø Køl ApS tilbyder selvfølgeligt dette eftersyn, men kan også tilbyde dig en serviceaftale, der passer perfekt til dig og dine behov. Det vil sige, at du altid er sikker på at dit køleanlæg eller dine varmepumpeløsning fungerer perfekt.